Петричкото село Яворница скърби, 19-годишната Йоана, момичето, което години наред

...
Петричкото село Яворница скърби, 19-годишната Йоана, момичето, което години наред
Коментари Харесай

България потъна в скръб! Отиде си 19-годишната Йоана, която обедини хиляди

Петричкото село Яворница скърби, 19-годишната Йоана, момичето, което години наред се бореше с тежко онкологично заболяване, загуби борбата с заболяването и издъхна в реанимация, предава struma.com. Черната новина оповестиха нощес нейни другари, които до последно се надяваха, че Йоана ще успее да се отърве от подлия рак

За Йоана хиляди сплотиха напъните си, даряваха, с цел да да се лекува, само че заболяването в последно време напредваше извънредно бързо, а от през вчерашния ден към този момент лекарите не даваха никаква вяра. Йоана бе преместена в реанимация на турската клиника, където се лекуваше поради утежняване на положението и, и нощес е умряла покъртителен пост написаха околните и нощес, с което оповестиха тъжната и разтърсваща новина:

С огромна болежка в сърцето желаеме да ви съобщим, че доскоро Йоана загуби борбата с рака. Тя отлетя на място на което няма болежка, на място където няма заболявания. Стана ярка звезда на небето която ще грее вечно. Йо ти ще останеш в сърцата на доста хора, хора които се сплотиха с цел да спасят живота ти. За страдание ориста реши друго.

Ти бе огромен войник, не се съобщи нито за момент на заболяването. До последно вярваше, че ще оздравееш. Но макар вярата и вярата, макар поддръжката гибелта те сграбчи и лиши от прегръдките на твоите близки. Бъдете мощни семейство. Съболезнования на всички близки. Усмихнете се и протегнете ръка към небето тъй като Йоана не желае да ви вижда плачещи и страдащи. Тя постоянно ще е измежду вас, постоянно ще я носите в сърцата си. Бъдете мощни колкото нея, пишат нейните близки в обществената мрежа.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР