Петото издание на международната научно-практическа конференция Управление на човешките ресурси,

...
Петото издание на международната научно-практическа конференция Управление на човешките ресурси,
Коментари Харесай

Международна научно-практическа конференция Управление на човешките ресурси

Петото издание на интернационалната научно-практическа конференция " Управление на човешките запаси ", проведена от Икономически университет – Варна, ще се организира на 6.10.2023 година в академичната постройка (Coworking Space, ет. 4 – 10.00 ч. и Зала 1 – 13.30 ч.). Очаквана публика на форума са представители на водещи научни организации и университети в страната и чужбина, бизнеса, обществената администрация и Неправителствени организации.

В напълно новия формат на пленарната сесия на конференцията, насочен към бизнеса и академичната публика, ще вземат участие лектори с експертиза в региона на човешките запаси, стопанската система и осведомителните технологии.

Традиционно представителите на университетските среди ще имат опция да показват научните си проучвания, които ще бъдат оповестени в алманах с отчети от конференцията и научно списание в региона на мениджмънта на човешките запаси и актуалните трендове в осведомителните технологии.

ТЕМАТИЧНИ НАПРАВЛЕНИЯ НА КОНФЕРЕНЦИЯТА:
Управление на човешките запаси в цифровата ера; Предизвикателства пред организация на работа в изискванията на криза; Иновативни подходи при ръководството на хора.
РАБОТНИ ЕЗИЦИ: български, британски

Програмата и участниците във форума можете да намерите тук: https://conference.ue-varna.bg/hrm/program/.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР