Петкратният шампион от финалите на АТР Новак Джокович започна с

...
Петкратният шампион от финалите на АТР Новак Джокович започна с
Коментари Харесай

Новак Джокович потегли с победа на финалите на АТР в Торино

Петкратният първенец от финалите на АТР Новак Джокович стартира с победа присъединяване си в тазгодишното издание на конкуренцията в Торино, откакто в първия си дуел надигра Стефанос Циципас.

Сърбинът се наложи с 6:4, 7:6(4) в среща от Червената група и по този метод оглави подреждането в нея пред Андрей Рубльов, който в ранния дуел на деня се оправи с Даниил Медведев.

Мачът стартира стремително за Джокович, който реализира пробив още в откриващия гейм и до края на първия сет не изпусна самодейността, с цел да го завоюва след 6:4.

Втората част мина без замяна на пробиви и в последна сметка се стигна до тайбрек, в който някогашният №1 в света поведе с 5-1 точки и макар че загуби идващите три разигравания постави точка на разногласието след 7-4 в тайбрека и час и 40 минути игра.

За Новак Джокович това бе осма поредна победа в дуелите против Стефанос Циципас, до момента в който гръцкият тенисист губи втори следващ мач от някогашния №1 в света, който го отстрани и на четвъртфиналите на Мастърса в Париж преди броени дни.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР