Петкратният носител на Златната топка Лионел Меси се представя под

...
Петкратният носител на Златната топка Лионел Меси се представя под
Коментари Харесай

Аржентински треньор призовава Меси да бъде изгонен

 Златко Далич - треньорът от Саудитска Арабия, който спря Меси
Петкратният притежател на " Златната топка " Лионел Меси се показва под упованията на международното състезание с екипа на Аржентина.

Финалистът от Мондиал 2014 е пред сензационно отпадане още в групите, откакто записа тъждество с Исландия и загуба от Хърватия. Предстои съдбоносен конфликт с Нигерия, в който аржентинците може да си обезпечат билет за осминафиналите. Играта на Меси обаче провокира огромен брой рецензии в родината му.

Треньорът Рикардо Карузо Ломбарди счита, че времето му в националния е изтекло и би трябвало да бъде изпъден. Нещо повече - той подозира Меси в съзнателно слаба игра, с цел да бъде заменен националния селекционер Хорхе Сампаоли.

" Меси " изяде " към този момент седем треньори. Имам чувството, че Сампаоли е осмият. Според мен играе съзнателно едва, с цел да провокира настроения против селекционера. На терена наподобява като че ли нищо не го вълнува и играе на инат на треньора. Той желае да бъде заобиколен от играчи, които той харесва, а не най-хубавите ", споделя Ломбарди.

Шегаджии към този момент назовават тима на Аржентина " Меси и другари " в удостоверение на думите му.

Ломбарди познава добре Меси, защото и той е работил в родния му клуб Ню Уелс Олд Бойс в Аржентина.

Бесен от държанието на Меси е и международният първенец от Мексико 1986 Ектор Енрике.

" Кой по дяволите е Меси, че да не тича по терена? Да не би да играе на равнището на Марадона, че толкоз да се пази? Диего беше нашето ентусиазъм и водач през 1986 година. Той тичаше повече от всички, ритаха го, ставаше и продължаваше, не ни позволяваше да униваме. Беше ни образец. Ако в този момент играех с Меси щях да отида да му кажа " Събуди се, капризно дете ", споделя Енрике.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР