Петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо демонстрира, че е

...
Петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо демонстрира, че е
Коментари Харесай

Роналдо стопли сърцата на милиони с новогодишното си пожелание

Петкратният притежател на Златната топка Кристиано Роналдо показва, че е извънредно прочувствен и сърдечен човек, откакто написа трогателно известие в обществените мрежи във връзка новата година. В него той подчертава върху страданието, което са изпитали милионите хора по света поради ковид, само че има вяра, че дружно можем да се надигнем на крайници, посрещайки новите провокации.

"2020 не беше лесна година, няма подозрение в това. Никой не може да бъде апатичен към болката и страданието, които коронавирусът стовари върху света. Но в този момент е време да станем назад и да покажем, че дружно можем да създадем разликата. Защото без значение какъв брой тежко е рухването, това което ни дефинира е методът, по който се изправяме на крайници и какъв брой бързо ще сме подготвени да срещнем нови трудности. "

"Нека опитаме да превърнем 2021 в повратна точка, ново начало, пресен старт, тъй като всеки един от нас, и имам поради всички, можем да се променим в по-добри версии на себе си. Ако го сторим дружно, това може да се окаже тайната за връщането на нещата към по-добро. "

"Честита нова година! И дано 2021 бъде година, която да запомним с най-хубави аргументи! ", написа европейският първенец с Португалия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР