Петкратният носител на титлата най-добър диджей в света Armin Van

...
Петкратният носител на титлата най-добър диджей в света Armin Van
Коментари Харесай

Легендарният диджей Armin Van Buuren идва в Пловдив това лято

Петкратният притежател на купата най-хубав диджей в света Armin Van Buuren ще бъде звездата на първото издание на SOLAR PLOVDIV 2022.

Холандецът застава зад пулта от сцената на Гребната база в Пловдив на 16 юли. Билетите влизат в продажба в сряда, 02.03., на ticketstation.bg.

Роден в Холандия, Armin се увлича по електронните звуци още от дребен, а на 14 - към този момент стартира и да прави музика. През годините той работи с извърши като Nadia Ali, Justine Suissa и Gabriel & Dresden, както и с някои от най-големите имена измежду диджеите като Tiesto и Fedde Le Grand.

Самият Armin е разгласен за DJ номер 1 в DJ MAG Top 100 пет пъти. Многобройните му участия включват места като хотел Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, клуб Hï Ibiza и доста други и фестивали събития из целия свят. Armin Van Buuren идва в Пловдив, с цел да направи това, което умее най-добре – да кара хората да се забавляват по безподобен метод.

Завладяващата му пристрастеност към електронната музика и неповторимия метод към това, което прави, са ентусиазъм за доста хора, както в професионален, по този начин и в персонален проект. Някои от творбите му „ Communication “, „ Burned With Desire “, „ Blue Fear “, „ Shivers “ и „ Yet Another Day “ устоят на тестването на времето и не престават да влияят на публиката и в този момент, а „ This Is What It Feels Like “ му печели и номинация за Грами през 2014г.

Проектът е част от стратегия „ Наследство” на Пловдив - Европейска столица на културата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР