Петков, ако имаше удоволствието да общуваш с жени като Деница

...
Петков, ако имаше удоволствието да общуваш с жени като Деница
Коментари Харесай

Георг Георгиев към Киро: Мери си думите, граничещи с краен сексизъм! Пази комплексите за себе си

Петков, в случай че имаше удоволствието да общуваш с дами като Деница Сачева, Мария Габриел, Теменужка Петкова и Рая Назарян, щеше да схванеш, че зад тях не се криеш, а на драго сърце работиш в тим.
Взимаш решения учредени на доверие и ценене на отсрещния престиж. Авторитет, Петков, наблягам – престиж.
Да си водач не е да крещиш фалцетно и трошиш, а да си стимулирал първокласен екип от персони, на които разчиташ, че могат да мислят и взимат решения. Не знам, Петков, ти с какви хора си имаш работа или по-скоро знам, само че не ме интересува, само че ще те помоля от името на цялата ни младежка организация, да си мериш думите и най-много тези, които граничат с краен неприветлив сексизъм, издаващ непоносимо назадничав псевдомачизъм.
Неприятна наклонност и рецидив апропо. Ще кажа, че помним дискриминационното говорене на Кирил Петков. За информация, демократичната общественост да се сети за изцепките за украинските бежанци, за които самичък Петков, до момента в който беше министър председател сподели, “не били като ония другите бежанци, на които сте привикнали ”. Моля?!?
Гаф, който откри отзив и в интернационален ефир.
Заключение – в ГЕРБ почитаме дамите и за нас да разчитаме на тяхната експертиза, сдържаност, диалогичност и такт не е нито криене, нито бягство, нито нещо, от което следва да се срамим. Напротив. А на тези им качества точно вие, “промяна ”, би трябвало да сте най-най-благодарни. Иначе до момента, загърнати в някой безразсъден елек, щяхте да пътувате, не, ами да сте отпътували.
Властогонци, пазете комплексите за себе си. В политиката и обществената връзка са рискови и свидетелстват за пай политически живот. Къс. Политически живот, де.
От Facebook профила на Георг Георгиев, народен представител от ГЕРБ
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР