Петканови за пореден път твърдят, че са пред раздяла Александра и

...
Петканови за пореден път твърдят, че са пред раздяла
Александра и
Коментари Харесай

Епизод пореден! Петканови пак пред раздяла, Алекс призна за проблеми в личния си живот

Петканови за следващ път настояват, че са пред раздяла
Александра и Даниел Петканови още веднъж са в обтегнати връзки, издават хора от обкръжението им. За това загатна и Лудия кореспондент, който при започване на годината показа, че в живота му предстоят огромни промени. Съпрузите не са се показвали дружно от месец и половина, а до неотдавна бяха много дейни в обществените мрежи. Това единствено удостовери слуховете, че отново са пред разлъка.

„ Красива си, само че очите ти излъчват горест ”, пишат почитатели под последните фотоси на Алекс. Тя признава, че има проблеми от персонално естество, само че не конкретизира.

„ В момента диря себе си, колкото и да звучи нереално. В живота ми се случват събития, които ще го трансформират неизбежно в близко бъдеще. Аз имам вяра, че е за положително ”, разяснява Даниер Петканов. От излиянията му стана ясно, че е изпаднал в меланхолия и се пробва да осмисли съществуването си по някакъв метод. Поради тази причина е почнал и благотворителна акция – през идващите 12 месеца той ще подарява 10% от рекламните си възнаграждения за добра идея.
 алекс и дани петканови
СНимка: Инстаграм

Миналата година по същото време фамилията още веднъж бе пред бракоразвод. От откровенията им в мрежата стана ясно, че са се изпокарали за пари. Даниел страдал, че Александра изкарва повече от него и това подтискало самочувствието му на мъж.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР