Петият кръг в българската Първа лига продължава днес с още

...
Петият кръг в българската Първа лига продължава днес с още
Коментари Харесай

Лудогорец и ЦСКА излизат един срещу дерби, в което победата изглежда задължителна, Левски ще търси три точки срещу Ботев Вр

Петият кръг в българската Първа лига продължава през днешния ден с още два завладяващи конфликта, като безспорно погледите ще бъдат ориентирани към Разград, където първенецът Лудогорец посреща своя подгласник от предишния сезон ЦСКА.

В ранния дуел от програмата пък от 18:45 часа Левски приема състава на Ботев Враца в мач, в който " сините " ще търсят завръщане на победния път в шампионата след загубата от Локомотив Пловдив в последния кръг.

Все отново футболистите на Николай Костов ще имат едно мислено и за идния реванш против Апоел Беер Шева в шампионата Лига на конференциите идния четвъртък, а неприятната вест за наставника е продължаващото неявяване на контузените Кристиан Димитров и Жереми Петрис, към които към този момент се причисли и Марин Петков.

В същото време Ботев Враца идва на " Герена " в доста неприятно въодушевление, защото в последните си два мача момчетата на Даниел Моралес изгубиха надлежно с 0:4 от Локомотив Пловдив и 0:5 от Лудогорец и ще се опитат по всякакъв начин да пресечен тази извънредно отрицателна серия.



Гвоздеят в програмата на кръга обаче ще бъде на " Хювефарма Арена " в Разград, където от 21:15 часа следва дербито Лудогорец - ЦСКА.

И в двата тима не липсват проблеми, като домакините позволиха неприятна загуба от Астана през седмицата след неприятни изяви в защита и сигурно довечера Ивайло Петев ще се надява да види друго лице от своя отбор.

Евентуален триумф за " орлите " може да се окаже основен и за идния реванш против казахстанците идващия четвъртък, който може да подсигурява на родния отличник присъединяване в европейските клубни шампионати най-малко до декември.

При ЦСКА обстановката също е надалеч от " розова ". " Армейците " са със единствено една победа дотук през акцията, само че по-големият проблем пред клуба е генерално неприятното показване от началото на сезона.

Именно този неоснователен старт коства мястото на старши треньора Саша Илич, а на неговото място се завърна Нестор Ел Маестро, само че това несъмнено не докара до упования резултат. Английският ментор със сръбски корени загуби тежко в дебюта си против Сепси, а след това не съумя да победи и Славия на стадион " Българска войска ", което на пръв взор прави успеха през днешния ден в Разград наложителна.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР