Петимата депутати , които напуснаха ИТН , са се подложили

...
Петимата депутати , които напуснаха ИТН , са се подложили
Коментари Харесай

Отцепниците от ИТН минаха на полиграф, поканиха Слави и Тошко на детектора

Петимата депутати, които напуснаха Има Такъв Народ, са се подложили на детектор на лъжата, след серия обвинявания, че са купени. През последните дни сме обект на непрекъснати офанзиви и обвинявания, че сме купени.

Независим народен представител, отделил се от " ИТН ", разгласи в Народното събрание резултати от полиграфско проучване, които демонстрират, че не е получил пари или оферти за постове, с цел да напусне досегашната си партия.

" Това е истината и призоваваме основния прокурор и прокуратурата да изискат съответни доказателства от всички, които ни упрекнаха. Ако такива няма, да има бъде потърсена отговорност ", съобщи самостоятелният депутат Георги Георгиев.

Неговото проучване е обществено и той желае с него да отбрани своето име и чест. " Не е открита значима психофизиологична реактивност от страна на изследваното лице на съответстващите въпроси в теста ", уточни Георгиев.

Два са въпросите, заложени на Георгиев, на които той е дал отговор с " Не ": " Ти получи ли пари от някого, с цел да напуснеш Има Такъв Народ? " и " Кирил Петков предложи ли ти да станеш министър в " Продължаваме промяната ".

Независимите депутатите не споделиха дали имат информация за още отцепници от Има Такъв Народ.

Накарайте Тошко Йорданов и Слави Трифонов да застанат на детектор на лъжата, прикани самостоятелният народен представител Иво Атанасов.

Отцепниците подчертаха, че нямат проблем, тъй като споделят истината, само че Има Такъв Народ има проблем със своите гласоподаватели.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР