Петима са пострадали при пътнотранспортно произшествие на прохода Шипка, съобщиха

...
Петима са пострадали при пътнотранспортно произшествие на прохода Шипка, съобщиха
Коментари Харесай

Петима пострадаха при тежка катастрофа на прохода “Шипка“

Петима са потърпевши при пътнотранспортно произшествие на прохода " Шипка ", оповестиха пред Българска телеграфна агенция от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора. В болнично заведение са настанени жена на 42 години и мъж на 19 години. Те са с разнообразни пострадвания и са без заплаха за живота. Останалите потърпевши в злополуката са прегледани и освободени.
Прочетете още
Сигнал за пътнотранспортното произшествие е получен в 11:32 часа. То е настъпило малко преди върха на 172-я километър от прохода. По първична информация злополуката е сред лек автомобил " Субару ", каран от 42-годишен мъж, и лек автомобил " Пежо ", ръководен от 19-годишен мъж. Пострадали са двамата водачи на леките коли и трима пасажери - две дами на 35 и 42 години и тригодишно дете.

Водачите са тествани за приложимост на алкохол, регистрирани са негативни резултати, показаха още от ОД на Министерство на вътрешните работи.

Заради злополуката придвижването в прохода " Шипка " краткотрайно беше затруднено. От Агенция " Пътна инфраструктура " оповестяват, че то към този момент се прави обикновено.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР