Петима са арестуваните по този случай, ще стане ясно какви

...
Петима са арестуваните по този случай, ще стане ясно какви
Коментари Харесай

Прокуратурата в Бургас с извънреден брифинг! Какво присъда очаква 15-годишния сириец, убил двама полицаи?

Петима са задържаните по този случай, ще стане ясно какви обвинявания ще им издигнат

 

Окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев ще даде ексклузивен брифинг в 12:05 часа пред постройката на Съдебната палата, на който ще заяви детайлности за обвиняванията на лицата, съпричастни към осъществените през вчерашния ден тежки умишлени закононарушения, довели до гибелта на двама почтени български служители на реда - Йордан Илиев и Атанас Градев. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Арестуваните са петима. Трима от тях са сирийски жители, а други двама - българи. За единия е известно, че е притежателят на автокъщата в Харманли, който е дал незаконния рейс на сирийците, организирали трафика на бежанци през българо-турската граница.

Още през вчерашния ден, Георги Чинев бе безапелационен, че ще приложат закона в най-голямата му суровост и ще квалифицират действието като тежко съзнателно закононарушение. Видеозаписът, който Флагман.бг разгласява потвърждава, че прегазването на порицейската кола си е истински терористичен акт, осъществен с предумисъл и гняв. 

Лошата вест е, че в случай че се окаже, че зад кормилото на автобуса-ковчег е бил 15-годишният сириец Омар, то той ще бъде съден като малолетен, а българското законодателството е прекомерно демократично към сходни нарушители. През последните 15 години редица неправителствени организации, финансирали с чуждни грантове, прокараха промени в законите, които пазят малолетните нарушители и те получават фрапантно по-малки санкции, с аргумента, че в бъдеще ще се поправят. 

Установи ли следствието, че е карал различен от арестуваните сирийци, който е пълновръстен, го грози пожизнен затвор.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР