Петима мъже, предполагаеми извършители на нагли кражби от магазини в

...
Петима мъже, предполагаеми извършители на нагли кражби от магазини в
Коментари Харесай

Задържаха петима предполагаеми извършители на нагли кражби от магазини в Плевенско

Петима мъже, хипотетични причинители на нагли обири от магазини в Плевенско, са прибрани в ареста след полицейска спецоперация тази заран. При акцията са открити огромно количество цигари с бандерол, оръжие и опиати, заяви Областната дирекция на вътрешните работи в Плевен.
Трима от мъжете са арестувани при профилирана полицейска интервенция, осъществена след продължителни оперативни дейности по подадени сигнали за осъществени обири на тютюневи произведения от магазини. В хода й са осъществени претърсвания на два адреса в селата Пелишат и Опанец. В къща, населявана от 38-годишен мъж и 18 годишния му наследник, са открити цигари от разнообразни марки с бандерол. В ниша в кухненски долап е открит преправен газов револвер с военен патрон в цевта, както и патрон, подложен в пълнителя. На адреса в Опанец, на който живеел 21-годишен локален гражданин, служителите на реда намерили 70 г амфетамин и 100 г марихуана . Тримата са арестувани с полицейска мярка до 24 часа. Очаква се в околните часове Районната прокуратура да им покачване обвинявания и да удължи мярката им за задържане до 72 часа.
Претърсванията са осъществени по формирано досъдебно произвеждане за кражба на цигари от търговски обект в град Пордим, разясниха от плевенската прокуратура.
По-късно денем са арестувани още двама мъже. Те са обвинени за кражба на цигари от магазин за хранителни артикули в Плевен, заяви още Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР