Петима мъже на 25, 31, 32 и 33 години, и

...
Петима мъже на 25, 31, 32 и 33 години, и
Коментари Харесай

Задържаха петима мъже и една жена заради открити в тях наркотици

Петима мъже на 25, 31, 32 и 33 години, и една жена на 22-годишна възраст, у които
униформените от Първо и Четвърто районно управление (на МВР) разкрили наркотични субстанции, са арестувани в ареста. Извършената експертна информация посочила, че нарушителите са държали в себе си марихуана, метамфетамин, хашиш и кокаин. По случаите са формирани досъдебни производства, оповестяват от пресцентъра на полицията в морската столица.

По същото време, други двама – на 32 и 37 години, също били арестувани в ареста на Четвърто РУ за период до 24 часа, откакто пътните служители на реда в Суворово и с. Приселци, открили, че те са се качили зад кормилото след приложимост на наркотични субстанции. По случаите са образувани досъдебни производства.
 
Жителка на Добрич пък е арестувана от чиновници на Пето районно управление (на МВР). Около среднощ в събота тя била спряна за инспекция и осъществената проба с алкодрегер отчела съществуване на алкохол в кръвта. 33-годишната лидерка била отведена в болнична лаборатория, където ѝ е взета кръвна проба. Срещу нея е формирано бързо произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР