Петима души са с наранявания и фрактури след различни пътни

...
Петима души са с наранявания и фрактури след различни пътни
Коментари Харесай

Двама тийнейджъри са катастрофирали във Велико Търново, единият е с фрактура

Петима души са с пострадвания и фрактури след разнообразни пътни произшествия и кавги през миналото денонощие във Великотърновско, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията във Велико Търново.

Двама 18-годишни катастрофираха, единият е с фрактура на ръката. Произшествието е станало тази нощ в регионалния град. Лек автомобил, благосъстоятелност и ръководен от 18-годишен локален гражданин е напуснал пътното платно и се е блъснал в бетонна стена на парцел. В резултат - возещият се в автомобила 18-годишен от Велико Търново е с фрактура на раменна кост. Настанен е за лекуване във великотърновската болница. Пробите за алкохол и опиати са негативни.

Двама мотоциклетисти са с фрактури след пътен случай на пътя Велико Търново – Русе. Единият ръководен от 31-годишен, другият от 33-годишен и двамата от село Климентово. В резултат на произшествието двамата са с фрактури на крайници и ръце. Настанени са за лекуване във великотърновската болница, без заплаха за живота.

Таксиметрови водачи са се сбили за паркомясто пред Диагностично-консултативния център в регионалния град. Двамата таксиметрови водачи са от Велико Търново и от Горна Оряховица - единият е с фрактура на носни кости, другият с охлузни рани по главата. Счупено е предно панорамно стъкло на единия таксиметров автомобил.

От полицията са открили и лидер на товарен автомобил, използвал алкохол. При инспекцията апаратът е отчел 1,29 промила. Мъжът на 43 години е арестуван за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. По всички случаи се води следствие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР