Петима души са пострадали в общо четири пътни произшествия, станали

...
Петима души са пострадали в общо четири пътни произшествия, станали
Коментари Харесай

Четири катастрофи с ранени във Варна и региона: Автобус блъсна кола на спирка, шофьор влезе в насрещното и пострада тежко

Петима души са потърпевши в общо четири пътни катастрофи, станали от петък до неделя във Варненска област. Това оповестиха от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна.

Вчера около 05:50 часа, на бул. «Св. Св. Константин и Елена» във Варна, лидерът на «Опел» Р.Д. (34 г.) от Велико Търново, заради несъобразена скорост, губи контрол  и се блъска в леки коли, паркирани отляво. Вследствие на случая пътничка от автомобила (35 г.) получава фрактура на дясна орбита на око и контузни пострадвания, прегледана е и е напуснала болничното заведение, няма заплаха за живота й. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

В събота около 19:10 часа, на бул. «Вл. Варненчик», лидерът на рейс от всеобщия градски превоз «Соларис» Н.Г. (52 г.) от Варна,  при тръгване от спирка, не пропуща и блъска лек автомобил «Сузуки». Вследствие на случая жена (57 г.), пасажер от рейса, получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена, без заплаха за живота.

В петък, към 12:00 часа, в с. Белоградец, лидерът на «Опел» Н.Н. (51 г.) от с. Ветрино, по време на придвижване обратно блъска пешеходка, която минава зад автомобила. Вследствие на случая дамата (69 г.) получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена, без заплаха за живота.

По-късно същия ден, към 16:20 часа, в с. Езерово, 49-годишният лидер на лек автомобил «Сузуки» С.С. от Варна, по време на придвижване, губи контроли навлиза в лентата за насрещно придвижване, където се блъска в «Мерцедес». Вследствие на случая мъжът е настанен за лекуване в МБАЛ «Св. Анна» със съчетана контузия и заплаха за живота. Пострадал е също и лидерът на второто МПС (27 г.), който е получил травми и е освободен за домашно лекуване. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР