Петима дрогирани шофьори са били заловени от петък до неделя

...
Петима дрогирани шофьори са били заловени от петък до неделя
Коментари Харесай

Как да ги наречем освен боклуци?

Петима дрогирани водачи са били хванати от петък до неделя на територията на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Под въздействието на опиати в Куклен 22-годишен от Първенец управлявал " Рено “, в Карлово 23-годишен бил седнал зад кормилото на " БМВ “, а в Стамболийски – 30-годишен се бил с " Форд “.  

В сходно положение в Пловдив били двама мъже, на 33 и 37 години. По-младият бил засечен на ул. " Храбрец “ с " Опел “, а на бул. " Марица “ с " Мерцедес “ бил по-възрастният, който е престъпно проявен и осъждан. При осъществения пътен надзор за същия интервал били арестувани и четирима мъже, управлявали моторни транспортни средства след приложимост на алкохол.

В село Калековец 54-годишен се бил качил на мотопед " Пиаджо “ с  над 2,5 промила и с отнета шофьорска брошура.  В село Брестник без нужната категория и с 1,34 промила алкохол в кръвта бил 19-годишен лидер на мотоциклет   " Ямаха “. В региона на 139 км на автомагистрала " Тракия “ 37-годишен карал товарен автомобил " Мерцедес “ с 1,24 промила, а на 236 км на европейски път Е-80 30-годишен бил засечен с над 2 промила в лек автомобил " Пежо “. Срещу причинителите са формирани бързи производства.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР