Петима български спортисти са получили наказание за употреба на забранени

...
Петима български спортисти са получили наказание за употреба на забранени
Коментари Харесай

Петима български спортисти изгоряха с допинг

Петима български спортисти са получили наказване за приложимост на неразрешени стимуланти. Българският Антидопингов център обнови информацията с ефикасни наказания за нарушение на антидопинговите правила.

Най-известният играч е националът по битка свободен жанр в категория до 97 кг Николай Щерев, който е заловен с GW1516 (кардарин). Субстанцията се употребява за възстановяване на издръжливостта и понижаване на мазнините.  32-годишният герой, който е наследник на легендата на българската битка Симеон Щерев, е осъден за 4 години до 04.07.2023 година.

Националката по бокс и кикбокс Горяна Стоева е дала позитивна проба за " кленбутерол " на предварителен лагер в Белмекен през февруари и е лишена от права за 3 години и 9 месеца до 19.05.2023 година.

Състезателят по канадска битка Аспарух Тотев е хванат с " метандиенон " и е глобен за четири години до 10.07.2023 година. За по четири години са осъдени още и борецът Георги Ванчев и състезателят по спортна пукотевица Сабин Чаушев, които са дали позитивни проби в спортни условия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР