Петел следи какво се случва след огромна трагедия на пътя

...
Петел следи какво се случва след огромна трагедия на пътя
Коментари Харесай

Уволниха румънски полицейски шефове заради дрогиран шофьор-убиец

" Петел " следи какво се случва след голяма покруса на пътя в съседна на България страна.

Четирима полицейски началници в румънския окръг Констанца са освободени от служба след следствие, поискано от министерството на вътрешните работи по отношение на злополука, при която 19-годишен водач умъртви двама души и рани трима след приложимост на опиати, заяви локалната осведомителна организация Аджерпрес.

Говорителят на министерството Едуард Йонеску посочи, че са уволнени заместник-директорът на Окръжната полиция в Констанца, началникът на Пътната работа в Констанца, началникът на Градската полиция в Мангалия и началникът на Полицейската работа във Вама Веке, пише novini.bg.

Той добави, че са открити " аспекти от углавен темперамент " във връзка с трима полицейски чиновници, взели участие в процедурите по инспекция, надзор и предприемане на законови ограничения по отношение на лидера, предизвикал смъртоносната злополука.

Двама младежи починаха, а трима бяха ранени в събота сутринта, откакто 19-годишен водач се вряза в група пешеходци, движещи се по платното, в региона на село Дой май, окръг Констанца. След злополуката водачът е избягал от местопроизшествието, само че скоро по-късно бил хванат от служителите на реда, които открили, че е използвал три типа опиати.

Според румънските медии часове преди нещастието младежът бил арестуван от служителите на реда, които при инспекция разкрили опиати в автомобила му. След това той бил освободен, като бил тестван единствено за приложимост на алкохол, само че не и за приложимост на опиати.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР