Петдесетина фенове на Левски“ се събраха на протест пред парламента.

...
Петдесетина фенове на Левски“ се събраха на протест пред парламента.
Коментари Харесай

Фенове на „Левски” на протест пред парламента

Петдесетина почитатели на „ Левски “ се събраха на митинг пред Народното събрание. Те упорстват за изясненост за бъдещето на „ сините “.

„ Искаме изясненост към бъдещето на „ Левски “, разясниха част от почитателите. Полицията охранява протестиращите за да предотврати в точния момент възможни ексцесии.

Протестът идва няколко дни, след спецакцията на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата в централата на „ Нове холдинг ” на улица „ Московска “, благосъстоятелност на Васил Божков. По същото време имаше инспекции и в някогашната резиденция в парк „ Витоша “, за която също се счита, че е обвързвана с предприемача. Впоследствие от прокуратурата предявиха 7 обвинявания на Божков и го оповестиха за общодържавно и интернационално търсене.

Междувременно Народното събрание одобри на първо четене измененията в Закона на хазарта, които плануват одържавяване на лотарийните игри. Въпросните промени държаха напрегнат няколко дни Васил Божков, който опита да ги спре, намесвайки почитателите на „ Левски “. Божков организира две срещи с тях като изясни, че в случай че измененията в Закона за хазарта станат факт, няма да може да продължи да финансира тима. Причината – новите ремонти за одържавяване на лотарията засягаха „ Национална лотария “, която от една година е спонсор на тима.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР