Петдесет пакета с кокаин са били открити в офиса на

...
Петдесет пакета с кокаин са били открити в офиса на
Коментари Харесай

Откриха 50 пакета кокаин в офиса на министър

Петдесет пакета с кокаин са били открити в офиса на министъра на франкофонското обучение Каролин Дезир предишния месец, заяви нощес в. " Ла дерниер йор " (La Derniere Heure). Информацията беше доказана от представителя на Дезир. Арестуван е член на личния състав, като никой различен не е обвинен в съучастничество, съобщи белгийската новинарска организация Белга. 

На 13 декември кабинетът беше осведомен, че член на личния състав, който е работил като икономист, е бил задържан в границите на следствие за трафик на опиати. На 14 декември министърът е почнал процедура по уволняване заради корист с доверие. 

" Същия ден беше осъществено претършуване на кабинета му, с цел да се ревизира за съществуване на предмети, свързани с незаконна активност. Бяха открити към 50 пакетчета, съдържащи бял прахуляк ", съобщи представителят на Дезир пред вестника.  

" Кабинетът се свърза с юрист по наказателни каузи, с цел да стартира работа с проверяващия магистрат, отговарящ за следствието ", добави представителят, представен от " Телеграф ".

След това полицията е направила претършуване на офиса на служителя и на местата, до които той е имал достъп. Никой различен не е бил разпитан.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР