Петър Занев беше избран за временно изпълняващ длъжността управител на

...
Петър Занев беше избран за временно изпълняващ длъжността управител на
Коментари Харесай

Петър Занев стана управител на Пирин Благоевград

Петър Занев беше определен за краткотрайно изпълняващ длъжността шеф на ОФК. Това заяви. Предложението, направено от кмета Методи Байкушев, беше признато на изключителна сесия на Общинския съвет. Занев поема Пирин с 33 гласа „ за “, четири – „ срещу “ и един въздържал се.

С днешното гласоподаване общинските съветници освободиха досегашният шеф на клуба Атанас Дафинов. Той подаде оставка преди повече от две седмици. Преди гласуването кметът на Благоевград сподели пред общинските съветници, че предварителната информация е, че клубът не е в положително финансово положение и разгласи предлагането Петър Занев да поеме краткотрайно клуба.

Преди гласуването Занев сподели, че дефицитът в бюджета на клуба е към 900 хиляди лв.. Решение за избавяне на клуба той вижда с труд, намиране на нов притежател и на спонсор, съкращаване на непотребните разноски, усъвършенстване на бюджета и строга финансова дисциплинираност във всички посоки.

„ За спортно техническото положение можем да приказваме за геройство, темперамент, на хората, които работят в клуба, последните девет месеца всеки един от работещите хора в клуба способства за това тимът да е в професионалния футбол “, сподели още Петър Занев. Той разгласи, че учредената задача в този момент ще бъде консолидиране на млади гении.  Сред желанията му е пускане на стратегия за възпитаване на полезности на децата. Той оцени позитивно работата на управлението на школата.

Във връзка с екипа си, Занев сподели, че ще бъде разгласен в допълнение. Засега несъмнено име в него е това на легендата Петър Михтарски.

Преди гласуването Байкушев сподели, че не би желал да се излъчва сигнал пред обществото „ че една ли не спасяването на клуба е несъмнено, стига да има добра идея “.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР