Петър Волгин предрече нещо ценно за Слави Трифонов! Журналистът Петър Волгин

...
Петър Волгин предрече нещо ценно за Слави Трифонов!
Журналистът Петър Волгин
Коментари Харесай

Известен журналист предрече бляскаво политическо бъдеще на Слави Трифонов

Петър Волгин предсказа нещо скъпо за Слави Трифонов!
Журналистът Петър Волгин накара мрежата да изригне.
Той разгласи, че Дългия ще има блестящо политическо бъдеще.
Това стана откакто водещият на „ Шоуто на Слави ” разгласи, че на 31 юли телевизионното предаване стопира да излиза на екран.
И то откакто 19 години то е било на ефира.
Мнозина от феновете се чудят какъв път ще поеме по-късно Слави Трифонов. Но Петър Волгин издаде какво ще прави шоуменът оттук-нататък.

Журналистът разкри, че учиндолецът се цели в политиката. И даже предсказа, че той ще се трансформира в първа политическа мощ на политическия хоризонт на България.
Ето какво съобщи в мрежата Петър Волгин:
„ Традиционните политически партии провокират такова мощно съмнение измежду болшинството от гласоподавателите, че бъдещата партия на Слави Трифонов не просто ще влезе в идващия парламент.
А най-вероятно ще стане първа политическа мощ.

В това няма да има нищо неповторимо. Бепе Грило /по-отдавна/ и Владимир Зеленски /наскоро/ демонстрираха по какъв начин става това на процедура.
Хората ще гласоподават за Слави Трифонов, тъй като за тях той ще символизира алтернативата на статуквото. И няма никакво значение дали това в действителност е по този начин. Важното е какво ще мислят гласоподавателите.
Слави Трифонов направи най-успешния шоу-продукт през последните трийсет години.
Имайки поради, че политиката от дълго време се е трансформирала в шоу, няма да му бъде по никакъв начин мъчно да направи и сполучлив политически план “, съобщи изрично Петър Волгин.

А дали ще се окаже прав в прогнозите си, следва да разберем доста скоро.
Както към този момент стана ясно,„ Шоуто на Слави “ стопира да се излъчва и влиза в историята. Това разгласи самият той, като подсети, че предаването му навършва 19 години. В прочувствена тирада шоуменът призна, че договорът му с bTV изтича на 31 юли и той самичък е взел решение да не го възобновява. Като причина Слави посочи медийната среда у нас, в която шоуто все по-трудно се вписвало.
„ Затова взех решение да не възобновявам контракта си и това няма нищо общо с бТВ “, сподели той. После благодари на всички шефове в малкия екран, с които е работил, напомни първите си излъчвания „ Ку-Ку “ и „ Каналето “ и пусна първите песни, с които е почнал кариерата си.

Започнахме с едно изречение, ще свършим с него: „ Прави каквото би трябвало, да става каквото ще “.
Инфо: Клюкибг

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР