Петър Петров – едни българин, който на живо следеше всяка

...
Петър Петров – едни българин, който на живо следеше всяка
Коментари Харесай

Фен на Гришо от Мелбърн за Дарик: Много рязко ни качва на върха, а след това ни приземява

Петър Петров – едни българин, който онлайн следеше всяка стъпка на Григор Димитров в Мербърн приказва особено за Дарик радио часове след отпадането на българина от Откритото състезание на Австралия. Петров показа усещанията си от борбата на Димитров с британеца Кайл Едмънд, като съобщи, че Спортист номер 1 на България за 2017 година доста внезапно качва почитателите на върха, а по-късно ги смъква на земята.

„ Много страсти. Много от спомените от Съединени американски щати 1994 се връщат. Този човек поставя България отново на международната карта и доста страсти има, доста предпочитание, само че не знам - нещо не му се случи през днешния ден. Имаше подозрение във всички почитатели на Григор, тъй като първите три мача не се представяше, както на нас ни се желае. Ние бяхме на мача в неделя и това бе нещо феноменално. Днес всички бяхме там с него, само че не съумя да повтори. Мисля, че първия сервис го играеше нестабилно и нямаше като че ли това предпочитание “, стартира Петров.

„ Със сигурност българските почитатели бяха повече от английските. Викахме „ Сърце, душа за България “, „ Българи юнаци “, всичко, само че просто той не съумя да откри играта си. Като си на корта, не знам какъв брой гледаш към трибуните ти си в своята свят, в своята игра. Опитвахме се да му помогнем, само че нещо се случи “.

„ Ние доста се радваме за нашето дете. Той е нещо доста прочувствено. В неделя, когато бяхме на мача с Кириос, бяхме по-малко почитатели българи, само че аз виках все едно бяхме стотина. Той играеше против Кириос и целия стадион, който го поддържаше. Григор играеше доста добре и когато победи, бяхме на такива небеса, и по-късно внезапно ни смъкна с този мач с Едмънд. Ние по този начин го чувствахме като почитатели, че внезапно ни качва на върха и след това ни смъква на земята “, прибавя Петров.

източник: Петър Петров

„ За мача в неделя платихме много скъпи билети. Кириос бе на стадиона и всички австралийци са доста запалени по тениса. Билетите бяха извънредно скъпи, по 270 австралийски $, това бяха най-евтините разновидности, които ние можем да си позволим. Но за през днешния ден бяха по-приемливи към 100 $. Затова имаше огромна агитка. Но за полуфинала не знам дали щеше да се повтори това нещо, тъй като там сумите са галактически “.

„ Видяхме се с Григор, той отделя доста време за нас, когато свършат мачовете. Той подписва знамена, топки, дребните деца доста му се радват, тъй като родителите им им описват какво е той за България. Той ни е доста признателен, че сме там “, споделя Петров.

„ Той тренира на кортовете преди мачове и по тази причина доста българи вървят и отделят някакво време, по-късно той си сподели няколко думи с почитателите, а това е доста красиво. На Австралийският оупън е доста радостно, всички звезди отделят време на почитателите. Догодина ние отново ще сме тук. Ние ще вървим да го поддържаме както можем. Надяваме се с това предпочитание, с което сме ние, да преодолее това, което му липсва сега “, приключи един от правилните почитатели на Григор - Петър Петров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР