Петър Петров, набеден за един от най-скандалните участници във Фермата,

...
Петър Петров, набеден за един от най-скандалните участници във Фермата,
Коментари Харесай

С*кс страсти във "Фермата": Ето какво се случва между Гергана Гунчева и влюбения в нея Петър!

Петър Петров, наклеветен за един от най-скандалните участници във " Фермата ", тъй като се забърка в не една и две кавги, взриви още веднъж. Този път с нещо много пикантно и забавно, както за феновете, по този начин и за самите участници в предаването. А точно все по-горещата му пристрастеност към водещата Гергана Гунчева.

Бившата Мис България, публицист и някогашна брачна половинка на Петър Бакърджиев, се трансформира в концепция фикс за Петър, който неглижира дилемите си във формата, единствено с цел да се докарва в порядъчен и атрактивен тип пред Герито.

Дори участниците към този момент го бъзикат, само че той е неотстъпчив - ще се гелосва, ще се конти, тъй като трябвало да бъде прекрасен пред Гунчева. Към момента не е излъчено още нищо от връзките сред двамата, само че източници от кухнята на медията разкриха, че искри припламват и очевидно са от двете страни.

" Е, Гергана е типична жена - суетна е, сама е сега и се кефи на вниманието и възприятията, които разсънва у мъжете. Затова не е ясно до каква степен тя в действителност го харесва и дали има действителна тръпка към него, само че неговата е безапелационна, той е луднал по нея ", разясняват осведомени.

И прибавят, че на няколко пъти са ставали очевидци на многозначителни погледи и шепнене на уше сред двамата. Както знаем, Гунчева се разведе с Петър Бакърджиев, на който роди две деца, тъй като той се скъса да й кръшка. А малко след развода им стана ясно, че е оплодил друга жена, която също след това му роди дете.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Гергана Гунчева Петър Петров Фермата Петър Бакърджиев влюбен
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР