Петър Низамов – Перата, който преди дни бе гърмян в

...
Петър Низамов – Перата, който преди дни бе гърмян в
Коментари Харесай

Петър Низамов – Перата: Полицаи стреляха по мен

Петър Низамов – Перата, който преди дни бе гърмян в Бургас, разгласява много чудноват статус в персоналния си фейсбук профил.

Ловецът на бежанци показа какво му се е случило в болничното заведение през вчерашния ден и през днешния ден.

Перата „ разкри “ нови детайлности за мократа поръчка против него. Той показа, че поради случилото се тези дни за малко не е получил инфаркт.

Ето какво гласи статусът му (публикуваме го без редакторска намеса):

„ Вчера полицията беше в болничното заведение!! Искаха да ми взимат натривки от ръцете за барут, все едно аз съм стрелял и ранил някого, а не е жертвата. Освен това желаеха да обискират колата ми, както и дома ми, евентуално търсейки оръжие, или пък за какво да не бъде подхвърлено от някой нещо. Вдигнахме скандал в болничното заведение и не позволихме да бъде третиран както нарушител. Тази вечер от полицията още веднъж желаят да ми бъдат взети натривки от ръцете!!! Изпълнява се гнусна политическа поръчка от разтърсената държавна власт! След деликатен разбор на всички обстоятелства и условия, както и след деликатно проучване на последващите дейности и информацията, която сме придобили - стигнали сме до обоснованото съмнение, че "мократа " поръчка против мен изпълнена от служители на реда!!! “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР