Петър Кънев е председател на икономическата комисия на парламента –

...
Петър Кънев е председател на икономическата комисия на парламента –
Коментари Харесай

Машина за стикери, финансирана с европари в подопечна на Кънев европрограма - slava.bg

Петър Кънев е ръководител на икономическата комисия на Народното събрание – пост, който ръководещите не пожелаха да дадат на своята лидерка за София – област Николина Ангелкова, водеща и листата там за новите избори, макар нейното голямо предпочитание след рухването от министерското кресло. За да го запазят за социалиста.
На комисията на Кънев е подконтролно Министерството на стопанската система. Неговата европейска стратегия е Иновации и конкурентноспособност. Тя пък е финансирала с план BG16RFOP002-3.002-0083 на стойност 2 245 318.00 лева полиграфическа група Демакс, ръководена от сина на аления народен представител. Това се вижда на страницата на печатницата в интернет. Интересно е способените органи да ревизират договорката за „ Доставка, монтаж и въвеждане в употреба 9-цветна УВ флексопечатна машина “. Иначе казано – машина за стикери!
Друг забавен спор на ползи е, че отраслова на икономическата комисия на Народното събрание е Комисията за финансов контрол, която управлява активността на застрахователите. Техните стикери – противозаконни и ненужни, за гражданска отговорност се печатат още веднъж в Демакс на фамилията на шефа Кънев.

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР