Петък, 17 декември – Нетърпение, войнственост, инатДнес Луната и Марс

...
Петък, 17 декември – Нетърпение, войнственост, инатДнес Луната и Марс
Коментари Харесай

Петък, 17 декември – Нетърпение, войнственост, инат

Петък, 17 декември – Нетърпение, враждебност, дебелоглав

Днес Луната и Марс са в съпротива, което може да ви направи по-раздразнителни, нетърпеливи, войнствени и инатливи от нормално. Петъкът е денят от седмицата, който се ръководи от Венера – планетата, обвързвана с женската сила. Затова дамите ще се усещат изключително привлекателни и чаровни.

Трябва да се регистрира фактът, че планетата Марс, която се свързва с мъжествеността, е тъкмо против Венера. Препоръчително е мъжете да са по-скромни и смирени и по този начин по-лесно ще поддържат връзка с дамите и ще им върви в общия бизнес.

Ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

За Овните е съвършен ден да уредят нерешените си финансови въпроси. Трябва да са деликатни, както когато работят с пари. Ще имат засилена вътрешен глас за рационални вложения. Дори не би трябвало да ги тормозят по-големи покупки – могат да помислят за кола или къща.

Телците е добре през днешния ден да не влагат огромни капитали в нови инициативи. В противоположен случай това ще има отрицателни, в случай че не и пагубни последствия, защото е доста евентуално да заложат на неверен ход. Ако отдавна са възнамерявали сериозна покупка, е по-добре да изчакат още малко – евентуално скоро ще се случат избрани събития, които ще скапват проектите им.

Близнаците няма да имат шанс на финансовия фронт. Интуицията им няма да проработи, поради това е целесъобразно да си вземат няколко дни отпуска, с цел да съберат нови сили.

За Раците е по-разумно, без значение какъв брой изкушаващи оферти за бизнес да получат през днешния ден, да изчакат. Хората, които им насочат офертата, не им споделят всичко. Възможно е да има неприятни изненади. Търпението е добродетел и това важи с особена мощ в областта на паричните преводи.

Лъвовете могат без проблем през днешния ден да се подложат на шопинг терапия. Ако желаят да си купят нещо по-голямо, дано го създадат. Този петък е несъмнено, че няма да вършат непотребни разходи – всяка стотинка ще си заслужава покупката.

За Девите през днешния ден няма да е в действие правилото „ Ранно пиле рано пее “ – даже и да изпълнят уговорките си с голямо забавяне, ще го създадат толкоз добре, че никой няма да ги упрекне, че не са спазили периодите.

Везните са в положително въодушевление таман с цел да се захванат с нови бизнес планове. Сред тях има алтернатива да се посветят на нещо, за което са мечтали отдавна.

Скорпионите през днешния ден ще имат отлични благоприятни условия за изпробване. Нека се вслушат във вътрешния си глас, в сърцето си и няма да понесат загуби. Времето е уместно да тестват нови способи за правене на бизнес.

За Стрелците денят е подобаващ за нови придобивки. Приятелите им и бизнес сътрудниците им ще им дадат таман оня съвет, от който имат потребност. Козирозите ще се оправят с конкуренцията, което им дава късмет да осъществен фантазиите си. Добре е да не лежат единствено на остарели лаври, а да се отблагодарят на ориста за шанса си и да стартират да развиват някаква благотворителна идея.

Водолеите през днешния ден ще открият нови контакти, които ще са им извънредно потребни в бъдеще. Ще имат засилена вътрешен глас, с помощта на която в точния момент ще усетят по кое време бизнес сътрудниците им не им споделят всичко или искрено ги лъжат.

Рибите през днешния ден ще си дадат сметка за минусите и слабостите си. Важно е да проявят геройство, да не изпадат в отчаяние и да си дадат време, в което да се приготвят за огромните планове, с които са ангажирани. На този стадий е целесъобразно да заобикалят огромни вложения.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР