Пет важни новини, които няма да чуете по Нова и

...
Пет важни новини, които няма да чуете по Нова и
Коментари Харесай

Зеленски да си вземе Тагарев - временен човек се ежи на вечния Пирогов. Бойко да не бърза да бие шута на сглобката

Пет значими вести, които няма да чуете по Нова и БТВ

1.  Тръмп срина Де Сантис след блестящото си присъединяване при Тъкър Карлсън гледано в Х /Туитър/ от изумителните 263 милиона по света. По същото време Де Сантис беше на вътрешен Републикански спор по Fox News, в който Тръмп отхвърли да взе участие.

И по този начин съгласно вчерашното проучване на Wall Street Journal  преднината на Тръмп пред Де Сантис страхотна-59 на 13% . Останалите кандидати са с едноцифрена поддръжка.

2.  Германският канцлер Олаф Шолц претърпя през вчерашния ден акцидент по време на спортуване. Поради множеството синини отсрочи предизборната си среща в провинция Хесен, където ще има избори на 8 октомври.

Тази спортна злополука е бял дерт с политическата, в която се вкара. Дори БРЮКСЕЛСКОТО издание на Политико излезе със заглавие: " Правителството на Шолц завърши! ". Такава е и социологията след небивалата криза в Германия и скъпотията след края на ерата на евтина съветска сила.  Социалистическата партия се сгромоляса на 16%. Зелените са още по-зле-14%. Германците се посъбудиха откакто Алтернатива за Германия е към този момент втора политическа мощ с 22% след обединението ХДС/ХСС. И първа в Източна Германия. Някой ще каже: Е-е, Германска демократична република! Да но източните немци се разпалиха есента на 1989 в Лайпциг и Дрезден и ревнаха на препълнените площади: " Ние сме народът! ". Именно те бутнаха Берлинската стена, до момента в който Кол и Геншер са на посещаване в Полша.

3.  Известният американски водещ, звездата Майкъл Ноулс в своето шоу два пъти съобщи, че завижда на Тъкър Карлсън, че е направил изявление с Виктор Орбан и акцентира, че всеки общественик би трябвало да е като него - да се ориентира в грубия и безреден свят на политиката и да го прави понятен.

Прочее,  изявлението на Орбан получи цели 120 милиона фенове по света, доказателство за известността на водача на дребна Унгария и сполучливата му към този момент 35-годишна политика .

4.  Украински министър на защитата Олексий Резников ще бъде уволнен в идващите дни - войната не върви. Мобилизацията също. Според закарпатски медии корупцията ще му изяде поста.

Дай боже Зеленски  да си вземе Тагарев, да ни се махне от главата! Временен човек се ежи на безконечния Пирогов...

Тази СГЛОБКА, ЩЕ СТАНЕ РАЗГЛОБКА. Разглобиха ни историята, почнаха и страна да демонтират. Но Бойко да не бърза да им бие шута като с ония припрян избор на съмнение. Да си изпият чашата до дъно.

5. В Европа стартира отрезвяване...  На 30 септември  в Словакия Роберт Фицо ще завоюва изборите. В Австрия Партията на Свободата на Херберт Кикл води в изследванията, както и десните им сътрудници от партия Фламандски интерес на Том Ван Грийкен в Белгия. И тримата следват външната политика на Орбан ва войната.

P.S. Ще има ли преден конфликт Съединени американски щати с Русия? Според Тъкър Карлсън през 2024 Байдън ще провокира подобен, с цел да отсрочи изборите. И войната от щадителна ще стане разрушителна.

Защо СиЕнЕн не е на терен? Няма ги на фронта. Елена Йончева дори я няма. През 2014 по 24 часа излъчваха Майдана, излъчваха и войната в Ирак и т. н. Нещо не е за проявление... И в Киев няма камери да видим  има ли възторг за пердах до последния украинец, няма ли гласове за мир!  Засега в Европа за мирни договаряния приказват единствено Папата и Орбан, само че в  акцията за Евроизборите  главната ТЕМА В ЦЯЛА ЕВРОПА ЩЕ БЪДЕ - ВОЙНА ИЛИ МИР. ЩЕ съдебна експертиза НАЛОЖИ ДА СИ СПОМНИМ ДУМИТЕ НА ДЕ ГОЛ: АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ СА ЕВРОПЕЙЦИ, А АНГЛИЯ Е ОСТРОВ.

В Германия с изключение на дясната Партия за мир Алтернатива за Германия ще се роди още до Нова година и Лява Партия за мир отпред със Сара Вагенкнехт, която в тройката на най-харесваните политици в страната.

...

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР