Пет са причините Борисов да изглежда много по-уверен и по-надъхан,

...
Пет са причините Борисов да изглежда много по-уверен и по-надъхан,
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Борисов е много по-уверен

Пет са аргументите Борисов да наподобява доста по-уверен и по-надъхан, съобщи социологът Първан Симеонов в предаването Офанзива.  Това са успеха на евроизборите, на локалния избор, раздялата с Цветан Цветанов, срещата с Тръмп и развиването на иконоиката, която се намира във втория си най-хубав интервал от прехода след подема през 2006-2007 година, сподели Симеонов.

На този декор причините на Радев са смислени от друга позиция, тъй като когато сме в най-хубавия интервал, би трябвало да се замислим за наболелите с години обществени проблеми, добави той. Според него Радев приказва на три езика – либерален, демократичен и опозиционен и е останал единствената персона с висок рейтинг след загубата на Манолова в конкуренцията за кмет.

Отварянето на дебата за промени в конституцията издава ново самочувстите на Радев и му отваря вратата към десните, счита Симеонов. От двете страни на Дондуков върви конкуренция за това по какъв начин да отговорят на публичните стремежи за смяна, добави той.

По мотив подготвяните планове на Манолова и Трифонов, социологът съобщи, че зависи по какъв начин ще се нареждат. Живеем във все по-медийно време, сподели той.

Българска социалистическа партия удари тавана, те не могат да се отворят към нови публики, тъй като бидейки толкоз радикална партия, тя се затваря. Трябва да може да предлага опция, без да плаши хората, сподели социологът. Същото мнение изрече и за градската десница – „ те последователно се трансформират в партия на единствения въпрос “.  ВМРО съумя да се наложи като съществена мощ, Атака мина в съпротива и това не е безобидно, Валери Симеонов получи втори късмет. Въпросът е патриотите да не вършат повече неточности, добави Първан Симеонов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР