Пет планети от Слънчевата система ще бъдат ретроградни през август.

...
Пет планети от Слънчевата система ще бъдат ретроградни през август.
Коментари Харесай

Объркване. Кои ретроградни планети ни пречат сега

Пет планети от Слънчевата система ще бъдат ретроградни през август. Според астролозите небесните тела в назадничав ход могат да доведат до разнообразни пречки в персоналния и професионалния живот на хората, оповестява yahoo.com. В обсега на вниманието на експертите през месеца са Плутон, Сатурн, Юпитер, Нептун и Уран.

Те са ретроградни, което значи, че гледано от Земята, се движат обратно, само че това е единствено оптична машинация. Въпреки това експертите считат, че оказват въздействие върху живота ни.

Юпитер е назадничав до 18 октомври. Той се назовава планетата на Голямото благополучие, защото се свързва с просперитета на индивида, само че когато „ тръгне наопаки “, в живота ни се случват непредвидени и неприятни събития. Ретроградният Юпитер постоянно носи със себе си възприятие на отчаяние и хората считат, че шансът им ги е напуснал. Ако сте родени под зодиакалния знак Риби или Водолей, Юпитер ще оказва мощно въздействие в живота ви до 18 октомври.

Ретроградният Плутон пък усилва риска от кавги. Планетата ще върви „ наобратно “ до 6 октомври. Периодът е съвършен за преосмисляне и оценка на връзките с най-близките ни хора, както и за оценка на минали събития. Сатурн ръководи триумфите в службата и дава отговор за дълготрайното обмисляне. Планетата е ретроградна до 11 октомври. В този интервал може да се получат проблеми при покупка на кола или къща, предизвестяват астролозите.

Уран ще „ върви наопаки “ до 18 януари 2022 година. Това може да докара до политически, обществени и духовни проблеми, означават експертите. Нептун пък ще бъде назадничав до 1 декември. Възможно е планетата да донесе депресивни мисли. Планетата ръководи света на фантазиите и духовните търсения, отбелязва Монитор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР