Пет основни приоритета открои Анастас Герджиков при откриването на предизборната

...
Пет основни приоритета открои Анастас Герджиков при откриването на предизборната
Коментари Харесай

Проф. Герджиков откри кампанията си от града на Левски с пет основни приоритета ВИДЕО

Пет съществени целта открои Анастас Герджиков при откриването на предизборната си акция в Карлово.

Събитието стартира с ария на Валя Балканска и приключи отново с нейно осъществяване на „ Хубава си моя горо “, заяви trendynews.bg.

Самият Герджиков пък разясни, че е обвързван с Карлово, тъй като е израснал там като дете, а половината от рода му е точно от там. Изтъкна, че българите постоянно са били индивидуалисти и са имали компликации да се обединят, само че когато са имали национални дела постоянно са успявали. Сега търсим нова цели, каквато липсвала последните 10-5 години.Герджиков прикани българите да покажем на политиците, че не сме разединени и има публичен консенсус по значими тематики. И даде образец с върховенството на закона и правото, което може да се реализира със правосъдна промяна. За задачата даже цитира Васил Левски с апела да си посочим кривиците и като народ да продължим дружно напред.

Основните цели, които той означи – да пазиме националния интерес в интернационалните отношения; върховенството на правото, което означавало не просто да наложим закона, а да го съблюдаваме и някой да не бъде над другите; да върнем дневния ред на народа в Народно събрание и Министерски съвет, а друг на политиците, като една от тематиките е точно стопанска система на знанието. „ Бъдещето и не е обвързвано с евтина или многочислена работна ръка. Единственият метод да се развиваме е стопанска система на знанието “, сподели той. Избори и другите предпочитани тематики – енергийната сигурност и самостоятелност, рационализация на армията и развиване на военната ни промишленост.

По думите му нарастването на цените на тока и горивата се усеща от всеки от вас. За да се реши казусът съгласно него обаче е нужно решение на европейско равнище. Но по думите му може да смекчим удара с национални ограничения – унищожаване на Данък добавена стойност и акцизи върху електрическата енергия, директни дотации за купувачите на едро, обезпечаване на задоволително електрическа енергия на пазара на едро, подготвеност за ограничение на износа, поддръжка за обществено слаби семейства. Относно военната промишленост пък даде обещание да провежда необятен спор за мястото ѝ.

Накрая съобщи, че президентът би трябвало да работи в партньорство и да бъде обединител. По думите му точно протегнатата ръка ще постави завършек на политическата рецесия – обединени с обща визия и нов народен блян.

Самото събитие бе намерено от кмета на Карлово Емил Кабаиванов от Съюз на демократичните сили, който разясни, че има две институции, който са призвани да подсигуряват стабилността и спокойствието на всеки жител – президентската и Министерски съвет. По думите му политическата обстановка дефинира дали ще има избор на 2-4 години, само че президентската институции е тази, която е призвана да сплоти потенциала и капацитет на нацията.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР