Пет години след представянето на първата си книга “В различни

...
Пет години след представянето на първата си книга “В различни
Коментари Харесай

Малинка Цветкова представя в Пловдив Магията живот

Пет години след представянето на първата си книга “В разнообразни точки на света ”, Малинка Цветкова ще пристигна още веднъж в Пловдив, с цел да показа своята пета, двуезична книга – “Магията живот ”/ ”La vida magica ”. За пет години тя е издала на български език стихосбирките: “В разнообразни точки на света ”, “Молитва за хубаво време ”, “Страх ” и “Не желая ”. Същите са преведени и издадени и на испански език, а “Страх ” – и на каталунски. 32 са премиите, които е спечелила Малинка в страните: Аржентина, България, Еквадор, Испания и Съединени американски щати.

“Магията живот ”/ ”La vida magica ” е книга с разкази и импресии. За нея създателят на пролога, испанският стихотворец и публицист Фернандо Алонсо Бараона споделя: “...Картини от въображаемия и действителния живот, желан или разказан от Малинка Цветкова. С тях издателство “Карена ”, Барселона, среща своите читатели посредством това грижливо завършено издание, чиито страници и илюстрации го водят в живота на литературата. ”

Книгата ще бъде показана от литературния критик учен Марин Кадиев на 9.02.2019 година, от 11.00 ч., във Военен клуб – Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР