Пет години съм гасил пожари само с брезентова мушама и

...
Пет години съм гасил пожари само с брезентова мушама и
Коментари Харесай

Борисов: Гасил съм пожари само с брезентова мушама и пластмасова каска

Пет години съм гасил пожари единствено с брезентова мушама и пластмасова каска. Моите почетения към пожарникарите, имам право да ги виждам в очите и да им го приказвам, делили сме риска дружно, разяснява министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила пред публицисти в Девин.

Изказването му е във връзка настояванията на протестиращите пожарникари, като министър-председателят напомни при какви условия са работили огнеборците преди десетилетия.

Според него в пъти се е повишило и заплащането, и обезпечаването на сътрудниците му от пожарната, сравнявайки с изискванията от преди 20 години. Като професионален пожарникар мога да диспутирам доста с тях. Сега какви коли имат, 300 милиона отидоха за пожарната. Кажете едно "мерси " най-малко за колите, сподели Борисов, представен от Дарик.

Премиерът посочи по отношение на настояванията на пожарникарите ще се прегледа бюджетът и ще се търсят благоприятни условия.

Министър-председателят акцентира, че към този момент е реалност това, което е дадено в предизборната стратегия за покачване на учителските заплати и минималните пенсии.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР