Пещерски полицаи задържаха мъж, нанесъл сериозна травма на свой опонент

...
Пещерски полицаи задържаха мъж, нанесъл сериозна травма на свой опонент
Коментари Харесай

Полицаи в Пещера задържаха побойник, пратил в болница съкварталец

Пещерски служители на реда задържаха мъж, нанесъл сериозна контузия на собствен конкурент след скандал. Пострадалият е в болница с заплаха за живота. Това заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик Мирослав Стоянов.

Той добави, че към 21.00 ч. в събота в Районното ръководство на полицията в Пещера бил получен сигнал за открит мъж в безпомощно положение на улица в квартал „ Пирин " в родопския град. Към мястото неотложно били ориентирани екипи на полицейското ръководство и кола за спешна помощ на „ Спешна помощ ".

Пристигайки, униформените открили, че потърпевшият е 46-годишен пещерец, който бил с контузии и пострадвания по тялото. Той е превозен и настанен за лекуване в МБАЛ-Пазарджик с черепно-мозъчна контузия и положение с заплаха за живота. Били подхванати бързи оперативно-издирвателни дейности от дежурни автопатрули.

Не след дълго униформените спипали побойника, който се оказал 22-годишен съкварталец на пострадалия. Той е арестуван за период от 24 часа в ареста на РУ-Пещера. По случая се води досъдебно произвеждане под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР