Пещера. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията

...
Пещера. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов откри многофункционална спортна площадка в училище „П. Р. Славейков“ в Пещера

Пещера. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов откри многофункционална спортна площадка в учебно заведение „ П. Р. Славейков “ в Пещера, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пазарджик . Цветан Цветанов се обърна към присъстващите деца, учители и родители, като уточни, че най-щастливи от новата облага са децата, а най-доволни са учителите. „ Благодарим на „ Биовет “, тъй като това е отношение на бизнеса към страната ни. „ Благодарност и за тяхната значима социална отговорност, която имат към Пещера, където са вложили милиони левове, с цел да може да обезпечат както работни места, по този начин и да основат по-добра среда. Благодаря и на кмета на Пещера, който в партньорство с бизнеса съумява да извоюва тези придобивки да станат факт “, сподели още Цветанов. Той се обърна към децата с молба да пазят, това което получават, да изразходват силата си в спортни надпревари, а не в борба между тях. „ Колкото по-дълго време съхраните, това което получавате, талкова по-дълго то ще се употребява и от тези, които учат тук след вас. В навечерието на огромния български празник – Денят на националните будители поисквам да бъдете виновни, да сбъднете фантазиите си. Участвайте интензивно в образователния развой, спортувайте, бъдете положителни, уважавайте вашите учители, обичайте родителите си и знайте, че те са вашите най-истински другари. Те в никакъв случай няма да ви подведат. Нека тук се сбъдват доста фантазии и да се случват доста приятни страсти “, добави Цветанов. Спортната площадка е построена със средства на „ Биовет “ АД. На нея могат да се практикуват футбол, баскетбол, фитнес и тенис на маса. Проектът е на стойност близо 270 000 лв..
„ Това, което вършим през днешния ден демонстрира каква е обществената отговорност на една мощна и огромна компания, каквато е „ Биовет “ АД към обществото и към всички жители на Пещера ", сподели кметът на Пещера Николай Зайчев при откриването на многофункционална спортна площадка в ОУ “П. Р. Славейков “ в града. Зайчев изрази признателност към донорите за построяването на площадката и пожела взаимната работа в интерес на обществото да продължи.
Ваня НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР