Пешеходци пречат на клиенти на заведение да вдигат наздравици... на

...
Пешеходци пречат на клиенти на заведение да вдигат наздравици... на
Коментари Харесай

Столичани се оплакват: Клиенти на заведение превзеха тротоар СНИМКА

Пешеходци пречат на клиенти на заведение да подвигат тостове... на тротоара.

Иван Страхинов споделя в обществената мрежа Facebook, че клиенти на заведение, намиращо се на булевард " Патриарх Евтимий " 86 в София са окупирали тротоарното пространство. Когато мъжът е направил опит да премине през тротоара, зоната е била блокирана от навалица от хора - клиенти на заведението. Страхилов твърди, че даже са му споделили да заобиколи по улицата.

" Пречим им да пият по тротоара, който ми се коства беше на всички ", написа Иван в обществената мрежа. " Когато парите са над закона ", отбелязва още той.

Мъжът е споделил и фотография от мястото и фактически виждаме, че на тротоарът пред заведението има навалица от хора.

Според Камелия Белчева, която разяснява обявата, притежателите на заведението са платили тротоарно право. " Имат право да го употребяват! ", безапелационна е тя. Но различен коментиращ незабавно я отвърна: " Я ревизира какъв брой % от площта на тротоара им дава това тротоарно право, което са платили. Подсказвам, не е 100 ", написа Иван Иванов.

На Ива Найденова също й се е наложило да премине по тротоара, окупиран от клиенти на заведението. Жената споделя, че по-скоро се промушила. И тя твърди, че целият тротоар е високомерен от гостите на заведението.

" До тротоара - паркирани коли. И минаващите по тротоара пешеходци би трябвало да преминат или по булеварда сред движещите се коли или да се бутат сред гостите на заведението. Нагло, по-нагло, най-нагло. Заслужават незабавна инспекция и солена санкция за завладения тротоар ", разяснява Найденова.

Цветослав Иванов пък се чуди: " Какво наслаждение им прави на хората да седят по 3-4 часа прави и да се наливат с халба бира или чаша вино. Уж за релакс след работа. "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР