ПЕС заплашва БСП с изключване, ако не промени позицията си

...
ПЕС заплашва БСП с изключване, ако не промени позицията си
Коментари Харесай

ПЕС със заплахи към БСП да приеме Истамбулската конвенция

ПЕС заплашва Българска социалистическа партия с изключване, в случай че не промени позицията си против Истанбулската спогодба. От изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия обявиха, че застават зад водача си Корнелия Нинова и няма да се поддадат на натиска на европейските социалисти да трансформират позицията си и да поддържат конвенцията.

По-рано през днешния ден стана ясно, че на пленума на Националния социалистически съвет водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е споделила, че над партията има напън от страна на ПЕС.

Причината за това е отводът на Българска социалистическа партия да промени позицията си и да поддържа Истанбулската спогодба. От думите на Нинова станало ясно, че заканите от страна на ПЕС са за изключване на Българска социалистическа партия. Нинова обаче декларирала, че е безапелационна в отговора си.

Малко по-късно Атанас Зафиров, който е член на изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, сподели, че партията твърдо застава зад водача си: " Ако по някои от точките имаше много съществени и разгорещени диспути, по този въпрос пленумът сподели удивително единение зад водача си. Няма никаква смяна в нашата позиция и няма да има, без значение от всички спекулации ".

Припомням,че през вчерашния ден Нинова и цялото управление на Българска социалистическа партия изрично се оповестиха против Истамбулската спогодба в която е заложено да се легализират гейбраковете и педофилията.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР