Пернишката двойка Михаела и Венцислав, за която се знае, че

...
Пернишката двойка Михаела и Венцислав, за която се знае, че
Коментари Харесай

Победителите от “Един за друг” празнуват в Истанбул

Пернишката двойка Михаела и Венцислав, за която се знае, че ще завоюва тазгодишния сезон на „ Един за различен “, споделиха по какъв начин си поливат успеха в Истанбул, Турция, написа България Днес.

Победителите са щастливи и са си организирали сантиментална отмора в южната ни съседка. Михаела и Венцислав са се прегърнали на известния площад пред Синята джамия. Освен с туристически забележителности двамата няма по какъв начин да не си угодят и с турските изкушения на сладкарството. Разкритието, че Венци и Михаела ще са сграбчили огромната премия, излезе преди няколко дни. Близки до снимачната площадка разкриват, че точно перничаните ще са спечелили в петия сезон. Двамата се срещат на новогодишно празненство.

„ Помислих си, че е доста красива “, спомня си Венци. „ Тоя ще е моят “, напомня си Михаела. Живели са дружно в Съединени американски щати, само че вземат решение да се завърнат в родния си град, където основават семейство. Михаела е на 29, а Венцислав на 33. Те са двойка в живота от 7 години, а от две ги радва дребната им дъщеричка Вая. Освен Венци и Михаела в мегаполиса на Босфора са някои други двойки от формата, Дарина и Дени не са пред Синята джамия, само че са седнали в бляскав мол, където зад тях е написано името на града. Още една двойка, полицайката Маги и Крис, също са се гушнали на същото място като перничаните.

Явно някои от двойките са си станали близки другари и времето в къщата ги е предиздвикало да прекарват още повече време дружно.Смешен подробност в фотографията на Маги и Крис е, че на полицайката се виждат розовите чорапки, за които получи рецензии в мрежата, само че Маги е над това да се занимава дали да й се виждат чорапите, или не! Друга двойка също го блъснала на екскурзии, само че не в Истанбул с другите двойки. Петя и Диян са поставили тюрбани и са в една арабска приказка в Дубай.

Вероятно месеците в къщата на „ Един за различен “ са били малко задушевни за влюбените и сега всички ги избива на огромни пътешествия!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР