Перник. Кметът на Община Перник д-р Вяра Церовска посрещна в

...
Перник. Кметът на Община Перник д-р Вяра Церовска посрещна в
Коментари Харесай

Перник: Кметът на Общината д-р Вяра Церовска посрещна в кабинета си екип на рота „Гражданско-военно сътрудничество“

Перник. Кметът на Община Перник доктор Вяра Церовска посрещна в кабинета си екип на рота „ Гражданско-военно съдействие “, водена от капитан Грегъри Ромеро - основен офицер на Американската войска. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Той и сътрудниците му от запаса гл. сержант Никълъс Фриш и Джъстин Маккей бяха съпроводени от техните български сътрудници - ст. сер. Дилиян Маринов и мл. сер. Ралица Димкова, водени от капитан Александър Василев.
В протоколната среща българските и американски военни от запаса, показаха в резюме пред градоначалника своята активност – в поддръжка на популацията и осъществяването на филантропични задачи освен при зародили бедствени обстановки.
„ Мисля, че това е точното време за тази среща, тъй като сходни условия се разискват в спокойна конюнктура, каквато е в миг и можем да уточним нашите бъдещи взаимоотношения, които ще бъдат в интерес на жителите “, съобщи кметът Вяра Церовска и срещна гостите с развиването на община Перник, осъществените планове и значимите събития, както и с част от проблемите на града.
В рамките на срещата стана ясно, че екипът разполага с модули за битка с пожарите, както и че имат съвременни техника за бързо реагиране при бедствена обстановка. Кап. Ромеро сподели, че с изключение на община Перник той и българските му сътрудници са посетили общините Благоевград, Шумен, Търговище и Ямбол, само че не скри възхищението си от топлото посрещана на кмета Вяра Церовска и отличната ѝ връзка.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР