Перник и населените места от общината имат много проблеми, които

...
Перник и населените места от общината имат много проблеми, които
Коментари Харесай

За по-ефективно разпределение на бюджета на Перник настоя Станислав Владимиров

" Перник и обитаемоте места от общината имат доста проблеми, които би трябвало да стартират да се вземат решение бързо. Ако стартираме вярно да разпределяме бюджета на общината, ще можем да решаваме проблемите с водоснабдяването, сметоизвозването, инфраструктурата, парковете и детските площадки. Ще стартираме решаването на наболелите проблеми на Перник още в първите месеци след изборите “. Това сподели претендентът за кмет на община Перник, повдигнат от „ Българска социалистическа партия за България “, Станислав Владимиров на среща с поданици на село Дивотино.
Той изясни, че всяка година към 8 млн. лева влизат в общинската хазна от такса боклук и се заплащат на разнообразни компании, а общинско дружество преди години е вършело всички действия – сметоизвозване, снегопочистване, разчистване на речни корита и дерета за 8 пъти по-малко средства. „ По-добра икономическа среда, с цел да влизат повече пари в общинската хазна и по-правилното им разпределение – това е формулата за смяната на образа на Перник “, безапелационен бе Станислав Владимиров. Той разяснява още, че предстоят тежки избори, белязани от корпоративен и следен избор. " Те няма да се отличават от предходните, тъй като в локалната власт има доста ползи и средства за преразпределяне. Така ще продължаваме да се въртим в един обаян кръг и Перник няма да се развива по този начин, както желаеме. Затова моят апел е да не продаваме гласа си и да не предопределяме развиването на общината си за 30 или 50 лв. “, сподели още Станислав Владимиров.
„ Това, което виждам в Дивотино през последните 10 години, не ми харесва. Селото ни не се развива, макар че е едно от най-големите и най-близки до Перник. Проблемите са доста и няма по какъв начин да бъдат решени бързо, само че ще се боря за тяхното решение “, разяснява претендентът за кмет на село Дивотино, повдигнат от „ Българска социалистическа партия за България “, Мария Апостолова. Тя добави, че част от тях са водоснабдяването на селото, положението на улиците, които са осеяни с дупки и сметосъбирането, тъй като един резервоар обслужва доста улици. „ Необходимо е да се ремонтират оборудванията в парка и да се основат условия за социализиране на възрастните поданици на Дивотино. Грижа за младите, грижа за възрастните, решение на проблемите на Дивотино и работа за правдивост – това ще съпътства работата ми, в случай че бъда определена за кмет. Всички проблеми, които изброих, няма по какъв начин да бъдат решени само от кмета на селото. Мога да го направя дружно със Станислав Владимиров и общинските съветници от Българска социалистическа партия, в случай че ни подкрепите с №56 в бюлетината “, сподели още Мария Апостолова.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР