Перничанка сама запълва дупките пред дома си. За инициативата на

...
Перничанка сама запълва дупките пред дома си. За инициативата на
Коментари Харесай

Е, писна ми!: Перничанка взе нещата в свои ръце - запълни дупките пред дома си

Перничанка сама запълва дупките пред дома си. За самодейността на дамата научаваме от обява в обществената мрежа Фейсбук.

" Най-официално разгласявам, че на следващия ден ще вървя и ще натоварвам /крадна/ колички с трошляк /трошляк/ от стадиончето при ул. Олег Кошевой ", написа Светлето Никифорова в обществената мрежа.

Тя е снимала по какъв начин цялостни количка с трошляк, с който е запълнила дупките пред дома си.

" Трошлякът ще бъде употребен за насипване в кратерите по ул. Олег Кошевой ", отбелязва тя.

Жената споделя във видеото, че й е писнало да става очевидец на това по какъв начин водачи си чупят колите поради кратерите по улица " Олег Кошевой ".

" Писна ми пред очите ми хората да си чупят колите, да се освиркват, тъй като някой е влязал в насрещното - еми хора, в случай че не желаят да счупят колите, би трябвало да навлязат в насрещното! ", добавя тя в обявата си.

Светлето Никифорова твърди още, че къщите на живущите на въпросната улица се тресат, когато тирове минават през дупките.

" Няма да ви разказвам ужаса от тировете, които минават през кратерите - къщите ни се тресат! Е, писна ми! ", възмутена е Никифорова.

Mариан Димитров написа в мненията под поста на Никифорова, че голям % от улиците в Перник са в окаяно положение.

" Ако не ги е позор от общината - една жена да свърши тази работа, дано не престават по същия метод! ", коментира Румяна Стоянова.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР