Периодът принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието

...
Периодът принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието
Коментари Харесай

Днес е най-празничният и забавен ден, не ходете на гробища и в болници

Периодът принадлежи на въздушната буря. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се работи бързо. Любознателността и любознанието стават по-активни. Не харчете пари и време за празни събития, мимолетни срещи, ненужни покупки. Препоръчва се да се отсрочат дълготрайните финансови вложения, сключването на съществени контракти и пазаруването на недвижими парцели. Ден за изборно извършване на покупки. За да не останете разочаровани по-късно от новите неща, откажете се да купувате механически устройства, облекла и обувки, скъпа козметика и бижута, написа novini.bg.

Днес любовта е неуловима, като „ момент прелестен “. В този ден Луната дава обещание лесни запознанства, само че връзката може да завърши толкоз бързо, колкото е почнала. В други случаи ще би трябвало да положите повече старания, с цел да запазите обекта на вашата благосклонност и обич. Игривата и ветровита Луна в Близнаци не е последовател на мощните връзки.

Любовният лунен календар разкрива главната загадка на съблазняването: в този лунен ден думите значат повече от дейностите. Вашата словоохотливост и сладкодумство ще ви оказват помощ да очаровате стремежи обект, както пръчката на факира хипнотизира кобрата.

При Луна в Близнаци мощно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи. Благоприятни процедури за зъбите: разрушение на остарели пломби, премахване на зъбни нерви и разчистване на зъбните канали преди слагане на пломби и импланти, премахване на зъбни кисти, премахване на зъбен камък, избелване на зъби. Ваденето на зъби в този лунен ден ще бъде по-лесно, а болката след ваденето ще е краткотрайна.

Засаждане на растения с пълзящи и полягащи стъбла за озеленяване и ландшафтен дизайн. Почвопокривни растения са: хмел, бръшлян, пълзяща мащерка, аспержи, тинтява, сладостен грах, зимоустойчиви лиани. Подходящо за косене на трева, унищожаване на издънки и бурени, подкастряне на короните на дърветата и храстите за оформяне, напръскване против вредители по растенията.

17 лунен ден е най-празничният и занимателен в лунния календар. Приветстват се релаксацията, удоволствието и заниманието, а в случай че се обезсърчите, би трябвало да помислите дали е верен изборът ви на действия и хора, които ви заобикалят. Спомнете си апела на Карлсон: " Спокойствие, единствено успокоение! " Въздържайте се от повишение на звук.

Ако изпитате негативизъм в този ден, обърнете внимание на източниците, от които произлиза. В бъдеще е целесъобразно да избягвате този, който през днешния ден ви скапва настроението. И в противен случай, всичко, което носи наслада и положителни вести през днешния ден, е източник на естетика за вас, което може да бъде потребно и в бъдеще. Ако пък вие персонално имате неприятни вести да съобщавате на някого, тогава е по-добре да ги оставите за различен лунен ден.

Успехът на делата ви зависи от настроението ви и страстите, които провокира това или това занятие. Не би трябвало да пристъпвате към работа, в случай че изпитвате скептицизъм и сте мрачни. Изпитвате ли положителни страсти – значи сигнал за деяние.

Усмивката в 17-ти лунен ден може да направи чудеса, да донесе повече шанс в персонални, обществени и търговски връзки, да помогне за построяването на връзки, договарянията и сключването на покупко-продажби. Приятелският метод на другарство ще реализира повече мнения от строгия и формален звук.

17-ти лунен ден е удобен за обич и пристрастеност. Днес Луната придава необикновен сексапил и половост и на двата пола, оказва помощ да изглеждате ефектно и самоуверено да изразявате усеща.

Ден за развлечения, забавление, наслада, танци, музика, другарски срещи, романтика.

Не се предлага през днешния ден да посещавате лечебни заведения, гробища и други места с аура на горест и страдалчество.

Следва 18 лунен ден от 18:55ч на 11 ноември до 19:44ч на 12 ноември

Слънчев календар – 26 безоблачен ден – Ден за правдивост и дарове от ориста, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили. Поканете посетители, срещнете се с другари. Давайте дарове на околните си, които ще доставят наслада на вас и на тях.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР