Периодът на горските заменки има наименование - управление на БСП

...
Периодът на горските заменки има наименование - управление на БСП
Коментари Харесай

ГЕРБ: Периодът на заменките си има наименование-управлението на БСП и ДПС

Периодът на горските заменки има название - ръководство на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, съобщи на брифинг депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

"Ние ще настояваме страната да си събере тези вземания от един интервал, в който беше осъществен разгром в това отношение. Този интервал има своето название. Неговото название е ръководство на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

Започва възобновяване на надвзетите помощи за заменки

Неслучайно ние не одобряваме морални проповеди от тези две политически сили. Ако си спомните и ГЕРБ пристигна и завоюва изборите 2009 година, а и една от аргументите, заради които ръководи 10 години е този разгром, който беше осъществен върху българската страна. Днес и европейските институци и МЗХГ са стигнали до този извод, в който българските жители стигнаха още 2009 година, че прави спекулация и че това, което се прави е в прорез с всякаква правда, нравственос и морал. За страдание тези две партии не престават да менторстват на морални тематики и да се вършат, че все едно са се родили през вчерашния ден ", добави още Биков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР