Пери се позова на статията в Mail on Sunday в

...
Пери се позова на статията в Mail on Sunday в
Коментари Харесай

Човек изпрати „подъл и оскърбителен“ имейл до Анджела Рейнър, позовавайки се на историята за основния инстинкт

Пери се базира на публикацията в Mail on Sunday в имейл, изпратен 10 дни откакто вестникът заяви, че депутатите от торите са я обвинили в кръстосване и разпространяване на краката с цел да отвлече вниманието на господин Джонсън по време на въпросите на министър-председателя.

Осъдена от госпожа Рейнър - която я разказа като " отвратителна " и " изцяло погрешна " - историята провокира голяма реакция, когато беше оповестена.

< p> В имейл, разказан като " лицемерен и унизителен " от прокурорите, изпратен до изборния офис на депутата от Аштън-ъндър-Лайн, Пери направи " груби и обидни препратки " към външния й тип и я упрекна, че е " марионетка на индустриалния боен комплекс " ".

" Моля, излезте от новинарските канали и отидете да си намерите работа в рибна фабрика ", написа той.

Изображение: Анджела Рейнър апелира решението да не се таксува на Пери

Пери беше задържана от полицията на Голям Манчестър през юли предходната година, само че беше упрекната едвам откакто госпожа Рейнър изиска от Правото на жертвата да преразгледа (VRR) първичното решение на Кралската прокуратура (CPS) да не се преследва.

Лейбъристите дават обещание да „ върнат бъдещето на Англия " с началото на конференцията в Ливърпул

В персонално изказване на жертвата тя сподели, че е „ ужасена от равнището на отвратителна завист “, ориентирана към нея и попита за какво някой счита, че е задоволително да се насочат такива обидни думи към жена.

Пери от Уейбридж, Съри, в началото твърди, че имейл акаунтът му е бил хакнат, преди да признае обвиняванията.

Той ще бъде наказан на 16 ноември в магистратския съд на Стейнс.

Розмари Ейнсли, началник на Отдела за специфични закононарушения на CPS, сподели: „ Имейлът на Пери беше мощно афектиран и афектиран за госпожа Рейнър, и мненията му нямат място в едно цивилизовано общество.

„ Нито тя, нито чиновниците в нейния изборен регион би трябвало да бъдат подлагани на подобен витрис – това е изцяло недопустимо.

„ Обществеността би трябвало знаят, че не могат просто да изпратят толкоз жестоко обидни известия без последици. Онлайн връзките могат да бъдат проследени и хората, нарушаващи закона, ще бъдат изправени пред съда. “

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР