Перфетното зрителско изживяване е това, което радва всички сетива и

...
Перфетното зрителско изживяване е това, което радва всички сетива и
Коментари Харесай

LG oled evo gallery tv – когато ярките цветове срещнат изтънчения дизайн

Перфетното зрителско преживяване е това, което радва всички сетива и е основано с мисъл за всеки аспект от живота на потребителите. Точно както е създаден и новият LG OLED evo Gallery Edition – тв приемник от ново потомство, с което LG Electronics дават обещание да удовлетворят всяка потребност на своите фенове. С фокус върху изтънчения дизайн и стилното интериорно обръщение на серията, Gallery Design моделите са съвършеният избор за потребителите, които търсят първокласно и неизмеримо допълнение към дома си. Благодарение на новаторската технология на LG обаче OLED evo Gallery Edition тв приемниците съчетават в себе си с изключение на съвършен дизайн и неповторимо качествено осъществяване, като могат да се похвалят, че са най-ярките OLED тв приемници от LG до момента – за зрителско преживяване всичко-в-едно.

LG OLED evo Gallery могат да се инсталират по три разнообразни метода – върху общоприетата Artistic Gallery Stand стойка, новата Swivel Stand стойка или непосредствено на стената, с цел да я „ прегърнат “, прилепвайки компактно до нея.1 Не е загадка, че тази серия тв приемници от LG са създадени особено, с цел да бъдат инсталирани върху стената и по този метод освен икономисват оптимално пространство от вкъщи, само че и придават на интериора изискан жанр, който натъртва на минимализма и изчистените линии.

Изключително тънкия корпус на тв приемника – по-тънък даже от стандартен смарт телефон, дава опция и независимост на потребителите да проявят креативност и увереност за това по какъв начин тъкмо да наподобява домът им. С богата лична изложба от артистични изображения, тв приемникът може да отговори на другите арт желания на притежателя си и да се трансформира в картина на стената, когато не е в приложимост. Благодарение на OLED технологията от самосветещи пиксели, качеството на изображението е толкоз високо, че картините от галерията изцяло оживяват и наподобяват като същински на стената. Чрез тази технология тв приемниците от LG 2022 OLED серията употребяват акуратен надзор на равнището на пикселите, с цел да дават най-дълбоките черни, необикновено реалистични цветове и безконечен контрастност.

А с помощта на α9 Gen 5 процесора тв приемниците от серията LG OLED evo Gallery са измежду най-ярките OLED тв приемници от LG до момента.2 Функцията Brightness Booster Max употребява процесора и усъвършенствания логаритъм за изображения, с цел да обезпечи извънредно качество на картината в новите модели. Процесорът α9 Gen 5 е създаден извънредно за LG OLED, с цел да приспособява автоматизирано настройките и да усъвършенства качеството на картината и звука според от това какво гледа сега потребителят. Dynamic Tone Mapping Pro функционалността също е една от главните аргументи за качествената картина, защото тя има задачата да усъвършенства картината, като проучва 5000 блока по целия екран, с цел да разкрие и последния подробност.

Изключителното потребителско преживяване се добавя от първокласен тон, в който още веднъж има пръст новаторския процесор α9 Gen 5. Той смесва 2-канален тон във виртуален 7.1.2-канален тон, с цел да бъде преживяването като на кино всякога.

Благодарение на напъните, вложени от LG при създаването на новата серия LG OLED evo Gallery, помисляйки за всеки подробност, значим за потребителите, тв приемниците дават отговор на разнообразни потребности и са мултифункционален източник на релакс и жанр в забързаното всекидневие. Независимо дали ще гледат спорт, кино, ще играят игри или ще се любуват на качествено арт изкуство на изключен тв приемник, потребителите могат да разчитат на най-хубавото качество, тон и осъществяване. С включени интелигентни функционалности за улеснение на работата с тях, тв приемниците от серията бързо се трансформират в обичания артикул вкъщи.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР