Перфектно тяло се постига с тренировки, правилно хранене и постоянство.

...
Перфектно тяло се постига с тренировки, правилно хранене и постоянство.
Коментари Харесай

Тя е на 72 години, но изглежда перфектно

Перфектно тяло се реализира с тренировки, вярно хранене и неизменност. Възрастта няма значение.

Изглежда фенът на фитнеса Норма Уилямс знае по какъв начин да спре времето. Въпреки че е над 70, тя наподобява като модел. Иска да показа значимо обръщение с обществото: в случай че се грижите за тялото си, то може да се усъвършенства даже с придвижване на възрастта.

Норма не постоянно е имала съвършено тяло. Като дете поради нездравословни привички е била с наднормено тегло. На 28-годишна възраст тя стартира да трансформира метода си на живот. Много хора мъчно трансформират навиците си и за нея също не е било елементарно. Тя към момента се пробва да се промени.

Докато трансформира метода си на живот, Норма вижда, че животът й се трансформира и външният й тип се усъвършенства. В последна сметка тя реализира задачата си. За тези, които желаят да трансформират метода си на живот, тя споделя да вървите малко по малко и да не се отказвате, без значение какъв брой години са нужни, с цел да постигнете резултата.

Вижте още: Защо семейство от разстояние не е семейство?

 Перфектно тяло е това, към което се стремят доста мъже и дами

Норма е постигнала съвършено тяло с помощта на постоянните извършения. Тя практикува бързо вървене четири пъти седмично и тренира два пъти седмично. Освен върху тренировките, тя се концентрира върху храненето. Но понякога си разрешава да си похапва чипс или сладко.

 Перфектно тяло е това, към което се стремят доста мъже и дами

Норма счита, че човешкото тяло би трябвало да се третира с почитание и фокус. Колкото повече се стараете, толкоз по-положителни промени ще настъпят – това е методът, по който тялото ще ни възнагради. Трябва да обичате себе си и тялото си макар отпуснатата кожа, бръчките и луничките!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР