Перфектният начин да придадем повече индивидуалност на тоалета си винаги

...
Перфектният начин да придадем повече индивидуалност на тоалета си винаги
Коментари Харесай

Златните правила за носенето на бижута

Перфектният метод да придадем повече характерност на тоалета си постоянно е бил верният асортимент на бижута.

Коко Шанел споделя, че преди да излезе от у дома, една дама би трябвало да се огледа в огледалото, а по-късно да смъкна един аксесоар. Следвайки тази мантра на именитата дизайнерка можем да кажем, че с цел да имат стремежи резултат, с бижутата не би трябвало да се прекалява. В противоположен случай рискуваме да превърнем целия аутфит в злополука.

Що се отнася до открадващите вниманието бижута, те са основани, с цел да притеглят погледа и да изпъкват. Ключът към носенето им е съчетаването със семпло облекло, което обезпечава верния баланс на цялостната визия. Коктейлни пръстени, огромни гривни и обемни огърлици, тези бижута идват във всевъзможен размер, цвят и форма. Те могат да създадат чудеса даже с най-семплата рокля, стига да следвате следните правила:

 43bc5ab17daf51ebd6b18c35c83d6ec3

По-малкото е повече

Както към този момент казахме, смелите и ярки бижута би трябвало да могат да изпъкнат, тъй че не правете грешката да носите по няколко броя от тях. Ако въпреки всичко желаете да ги съчетаете, уверете се, че не носите по едно и също време гривни и пръстени, или колие и обеци.

Висящите обеци и железни гривни наподобяват ужасно дружно. Същото важи и за дълго колие и коктейлен пръстен. Уверете се, че бижутата са от един вид и се координират добре. Придържайте се към еднакъв тип метал или камъни, с цел да избегнете претруфения резултат.

Избягвайте да носите дълги огърлици с висулки, дружно с колан, защото по този начин се получава пренасищане в една и съща зона от тоалета. Широките колиета с доста камъни, а също и модерните сега “choker ” модели са доста характерни и нямат потребност да бъдат съчетани с други бижута.

 0fdcee9077f7a2bc6f66e855657adf59

Помнете и правилото, че обемните аксесоари наподобяват най-добре върху семпли облекла. Това значи да стоите надалеч от цветни и скотски принтове, облекла с камъни, железни елементи и пайети. Малката черна рокля е съвършен вид за моментите, в които желаете да съчетаете два типа бижута, до момента в който елементарната композиция от деним и бяла риза ще даде поле за изява на всяка голяма огърлица. Придържайте се към неутрални цветове на облеклата, изключително когато бижутата са доста богати и пъстри.

Семплите и деликатни бижута пък са предопределени за облеклата с несъразмерен дизайн, ослепителен цвят, изрязани елементи и несъмнено, принт.

Избирайте деликатно обеците си

Големите обеци са красиви и няма по какъв начин да не бъдат видяни, защото погледа на всеки ще се насочи точно към тях. За да се уверите, че те обрамчват лицето ви и акцентират чертите ви, изберете модел, който отива на формата му. Повече за това можете да научите тук.

 fab7c420ab116ce37b4002f3a41b2b17

Когато носите обеци, осигуряващи голяма доза искра, е най-добре да не залагате на прекомерно комплицирана прическа. Помнете, че както при облеклата, и тук всичко се свежда до салдото. Обемните обеци отиват повече на права или вързана на опашка коса. Ако прическата ви пък се състои от комплицирана плитка или едри букли, заложете на по-деликатен модел.

Не забравяйте да съобразите и грима си с тях. Ако те са прекомерно цветни, то неутралните сенки и червило са сполучлив избор.

Съчетайте вярната огърлица с вярното деколте

Топовете и роклите без презрамки, с паднали плещи или V-образни деколтета са идеални за комбиниране с обемно украшение. Класическите яки, дълбоките деколтета и облеклата, чиито най-забелязващи се елементи се намират в горната им част, би трябвало да се заобикалят.

 9cb3d1e3490e0edf3bd90ce49792d6d6

Уверете се, че блузата, роклята или ризата, които съчетавате с забавно украшение, са едноцветни, с цел да не открадват фокуса от него. Никога няма да сгрешите с неутралните цветове, по тази причина този вид бижута най-добре се носят с черно, сиво, бежово и така нататък

Обърнете внимание на дланите си

Когато носите пръстен с огромен камък (или с повече камъни) би трябвало да знаете, че цялото внимание ще бъде привлечено от придвижването на ръцете ви. Това значи, че маникюрът ви би трябвало да е съвършен и по опция най-семпъл.

Уверете се, че цветът на лака ви не се “сблъсква “ с този на камъните и детайлите по пръстена. Избягвайте да носите бижута с прекомерно доста цветове и елементи, когато маникюрът ви е в няколко нюанса, има рисунки или брокат.

 841686e954dafce6b88baacfb646c712

Украсявайте ръцете си деликатно

Гривните са превъзходен избор, когато носите обикновен едноцветен топ с дълъг ръкав. Същото важи и за тъшърти и топове, когато ръцете ви са голи. Придържайте се към една-единствена гривна, която да притегли погледа.

Когато носите тънки железни гривни, можете да си позволите да комбинирате колкото желаете, само че единствено на едната ръка. Уверете се, че металите и цветните елементи по тях си отиват.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР