Пепси прекрати сътрудничеството си с Тото след създалата се ситуация

...
Пепси прекрати сътрудничеството си с Тото след създалата се ситуация
Коментари Харесай

Пепси преустановиха сътрудничеството си с Йонислав Йотов - Тото

Пепси приключи съдействието си с Тото след създалата се обстановка към подкаста му с Константин Папазов. Това стана ясно от формалната страница на компанията в обществените мрежи.
Прочетете още
Те споделиха:

„ Куадрант Бевориджис " АД - формалната бутилираща компания на продуктите на PepsiCo за България и уредник на акцията „ Предизвикателството на Pepsi " декларира ясна позиция срещу насилието. Считаме, че дейностите ни постоянно би трябвало да се правят при ценене на човешкото достолепие и физическата сигурност. „ Куадрант Бевориджис " АД се ангажира да поддържа  общество, учредено на взаимно почитание и съпричастност, без злоупотреби, дискриминация или принуждение.

Ние няма да предоставяме естрада на държание, което не демонстрира приемливост или предизвиква издевателството и насилието. Уверяваме ви, че сме подхванали всички нужни ограничения, свързани с прекратяването на съдействието ни с Тото (Йонислав Йотов). ”

Припомняме ви, че след бруталното принуждение над  Дебора от Стара Загора в обществените мрежи се появиха клипове от подкаста на артиста, в които баскетболният треньор Тити Папазов споделя за това по какъв начин е подстригал принудително косата на някогашната си другарка поради невярност. Вместо да се реагира остро на сякаш „ поучителната ” история на баскетболиста, цялата аудитория и самият Йонислав Йотов изпадат в плевел смях и одобряват дейностите му по отношение на девойката за изцяло естествени.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР