Пеп Гуардиола признава, че Манчестър Сити е уплашен“ от перспективата

...
Пеп Гуардиола признава, че Манчестър Сити е уплашен“ от перспективата
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола назовава три отбора, които иска Манчестър Сити да избягва в жребия за Шампионската лига

Пеп Гуардиола признава, че Манчестър Сити е „ изплашен “ от вероятността да се изправи против Байерн Мюнхен, Реал Мадрид или Пари Сен Жермен в Шампионската лига четвъртфинали.

Жребият за осминафиналите и полуфиналите на тазгодишното съревнование ще се организира в централата на УЕФА в Нион, Швейцария, в 11 часа сутринта английско време в петък. След като в профил датския гранд Копенхаген с общ резултат 6-2 в осминафиналите, носителят Сити е любимец за спечелването на Шампионската лига за повторно в историята си.

Много клубове от A-списъка към момента са в преследването, като противниците на Сити за купата във Висшата лига, Арсенал, измежду останалите тимове, както и обичаната на Гуардиола Барселона. След това има Атлетико Мадрид и Борусия Дортмунд, против които Гуардиола наподобява би предпочел да се изправи вместо с гореспоменатото трио.

След Байерн, Реал и ПСЖ също съумяха да преминат през предходната седмица, мениджърът на Сити изясни: „ Ако играеш против Байерн Мюнхен, какъв брой Шампио...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР